Ο τεχνολογικός εξοπλισμός του ιατρείου του κ.Κωνσταντίνου Χατζηνικόλα στη Ρόδο

Το ιατρείο είναι άρτια εξοπλισμένο με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα.

Το ΝΕΟ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ DRI OCT TRITON PLUS είναι πλέον πραγματικότητα στη Ρόδο

triton plus

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πώς υπολογίζεται ο φακός που θα μπει στο μάτι;

Πριν την επέμβαση του καταρράκτη,και αφού έχουν εξηγηθεί όλες οι λεπτομέρειες της επέμβασης, ο κος Χατζηνικόλας κάνει τις μετρήσεις για τον υπολογισμό της δύναμης του ενδοφακού που θα μπει μέσα στο μάτι, όταν αφαιρεθεί ο καταρράκτης. Οι μετρήσεις αυτές γίνονται  με το υπερσύγχρονο μηχάνημα βιομετρίας IOL MASTER 500 που έχει στο ιατρείο του ο κος Χατζηνικόλας.

Οι μετρήσεις αυτές γίνονται  με το υπερσύγχρονο μηχάνημα βιομετρίας IOL MASTER 500 που έχει στο ιατρείο του ο κος Χατζηνικόλας.

Το υπερσύγχρονο μηχάνημα βιομετρίας IOL MASTER 500

Το μηχάνημα αυτό έχει την τελευταία έκδοση λογισμικού και είναι εξοπλισμένο με όλες τις σύγχρονες φόρμουλες υπολογισμού της δύναμης του ενδοφακού, καθώς και τις εξειδικευμένες φόρμουλες Ηaigis-L (αυτή είναι η πιο ακριβής μέθοδος, παγκοσμίως, για ασθενείς που έχουν κάνει επέμβαση διόρθωσης μυωπίας ή υπερμετρωπίας στο παρελθόν) και Ηolladay 2 consultant formula. Με το μηχάνημα IOL MASTER 500 σχεδόν μηδενίζεται το όποιο λάθος γίνονταν στον υπολογισμό της δύναμης του ενδοφακού με όλα τα προηγούμενα μηχανήματα και μεθόδους μετρήσεων.

Είναι το πιο τέλειο και πιο σύγχρονο μηχάνημα αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Είναι ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ στη Ρόδο και από τα λίγα σε όλη την Ελλάδα. Η εξέταση είναι πολύ γρήγορη, ανώδυνη και πάρα πολύ αξιόπιστη.

Yag Laser

Το νέο υπερσύγχρονο μηχάνημα yag laser για την αντιμετώπιση του δευτερογενούς καταρράκτη αλλά και του γλαυκώματος κλειστής γωνίας (θεραπεία για την αποφυγή οξέος γλαυκώματος)

table Opto Yag M laser

Επίσης, πιο συγκεκριμένα διαθέτει:


Σχισμοειδείς λυχνίες takagi Ιαπωνίας


 

rc-5000


 

retinomax


 skiaskopio


 lixnia-shin


 goldman


 pascal


 yperixos

ΠΑΧΥΜΕΤΡΙΑ ΚΕΡΑΤΟΕΙΔΟΥΣ (ΥΠΕΡΗΧΟΣ) , για την ακριβή μέτρηση του πάχους του κερατοειδούς βασικότατο στοιχείο για τον υπολογισμό της ενδοφθάλμιας πίεσης.


 smart-chart


 ishihara


 vythou


 

emeso-ofthalmoskopio


vythoskopisi-neogenito

 


 tomey


 optika-pedia


 merilas


 takagi


 collagen-cross


 mixanima-aporofisis-aktinovolias


 

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΒΛΕΦΑΡΩΝ, ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΒΟΤΟΧ

ΚΛΙΒΑΝΟΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

Copyright 2020 - All Rights Reserved

Ο Σχεδιασμός και η Ανάπτυξη της ιστοσελίδας έγινε από την RodosWebs